11.10.2012

Hanson, Rick. Creierul lui Buddha. – Pitești : Paralela 45, 2011. – 268 p.

Creierul lui Buddha vă invită să vă folosiți puterea minții pentru consolidarea puterii de concentrare pentru a vă bucura de o viață mai bună și de relații fructuoase cu semenii. Progresele științifice recente au demonstrat că creierul unui adult rămîne deschis la schimbare pe întreaga durată a vieții. În această carte, medicii Rick Hanson și Richard Mendius pun la dispoziție o introduceree clară și practică în învățăturile esențiale ale lui Buddha. Sunt combinate cu măiestrie învățăturile clasice cu descoperirile revoluționare din domeniul neuroștiinței.

Hart, Sura. Ora de comunicare nonviolentă: un proces de predare și învățare bazat pe relaționare / S. Hart, V. K. Hodson. – București : Ed. Elena Francisc, 2006. – 272 p.

Scrierea cărții Ora de Comunicare Nonviolentă: un proces de predare și învățare bazat pe relaționare a fost rezultatul unui proces de colaborare care ne-a îmbogățit viețile în mai multe feluri. Comunicarea Nonviolentă reprezintă o conștientizare a compasiunii naturale, cît și un proces de interacționare. Scriind despre comunicarea nonviolentă, autorii au încercat să exprime în mod clar natura acestui proces și nuanțele limbajului fără să-l formalizeze și fără insinuări că ar exista o metodă unică de a comnica. Cartea include 2 părți: Factorul Relație-Predare-Învățare și Instrumente pentru a da viață Orei de Comunicare Nonviolentă.

Harra, Carmen. Karma de fiecare zi. – București : Cartea Daath, 2005. – 144 p.

Cartea Karma de fiecare zi oferă posibilitatea de a călători spre vindecare și iluminare și să vă trăiți viața așa cum e. Cartea în cauză acordă o importanță specială puterii energiei karmice din fiecare din noi și care oferă niște sugestii de a vă elibera dar și să accesați lmea invizibilă a spiritelor și a luminilor; ascultarea unor de la ghidul spiritual, vindecarea unor răni karmice și îmbunătățirea sănătății fizice și emoționale. Informațiile din cartea sunt împărțite în trei părți: Pătrunderea în Lumea Invizibilă: tărîmul spiritului și al luminii; A trăi în lumea vizibilă: o rețea de infinite posibilități și Vindecarea karmei: lumea acțiunii de fiecare zi.