01.03.2012

Ce trebuie să ştii despre dietă ca să araţi bine

Nu întodeauna aratam aşa cum ne dorim de aceia noi vă propunem nişte lucrări care vă vor ajuta să vă simţiţi bine şi mereu frumoase, încrezute şi pline de viaţă.


Man, Gabriela. Şlăbeşti mâncând/ Gbriela Man.- Iaşi: Polirom, 2010.- 246 p.


Prin lucrarea Dr. Gabriela pierderea kilogramelor în plus nu trebuie să devină un chin, un permanent motiv de stres şi de dezechilibru fizic şi psihic, ci o sursă de noi plăceri culinare.
Slabeşti mâncând ne propune nu doar o banală reţetă de slabire, ci un mod de viaţa care include o schimbare radicală a alimentaţiei care ne ajută să ne raportăm pozitiv la propria persoană şi la cei din jur. Textul lucrări vrea să demonstreze că imposibilul poate deveni posibil: veţi slăbi mîncînd din ce în ce mai bine şi, ceea ce este şi mai important, vă veţi putea mentine toata viaţa greutatea dorită şi starea optimă de sănătate. Iar surprizele nu se opresc aici – veţi ajunge sa invataţi, în timp, să reduceţi la minimum efectele de multe ori devastatoare ale trecerii timpului, ne asigură autoarea carţii.


Parr, Rob. Dieta de vedetă: secretele celebrităţilor pentru o talie de invidiat/ Rob Parr.- Bucureşti: Curtea Veche Pulishing, 2009.- 349 p.

Dacă doriţi să fiţi într-o formă fizică la fel de bună ca a unei vedete, în numai douăsprezece săptămâni? Nimic mai simplu! Cartea de faţă conţine un program de fitness şi de alimentaţie, preferat deopotrivă de celebrităţi, femei de afaceri şi mame casnice.
Cunoscutul antrenor de fitness Rob Parr vă dezvăluie secretele transformării unor corpuri lipsite de fermitate în siluete de invidiat. Cu ajutorul exerciţiilor ce pot fi efectuate chiar şi în afara sălii de fitness, combinate cu o alimentaţie bazată pe reţete uşor de preparat, ce favorizează arderea grăsimilor şi tonifierea muşchilor, vă veţi putea remodela trupul după modelul vedetelor admirate.


Durbec, Regine. Diete cu fructe si legume pentru eliminarea toxinelor/ Regine Durbec.- Iaşi: Polirom, 2006.- 192 p.

Curele şi monodietele au reprezentat dintotdeauna un mijloc eficient de întreţinere a sănătăţii. Diete cu fructe şi legume pentru eliminarea toxinelor ofera mai mult decat simple reţete: sunt prezentate proprietăţile alimentelor, precum şi modul în care se ţin dietele, cu indicaţiile şi suplimentele alimentare specifice fiecăreia. Prin această lucrare redescoperiţi virtuţile terapeutice ale fructelor ţi legumelor, într-o vreme în care alimentaţia adeseori inadecvată ne poate afecta în mod decisiv starea de sănătate. Cele 33 de cure şi monodiete ajută la regenerarea organismului ăi îi asigură vitalitatea. Oricine poate alege, în funcţie de anotimp şi de scopul urmărit, dieta care i se potriveşte cel mai bine.
Lucrarea cuprinde:Curele şi monodietele în alimentaţia modernă, Energetica anotimpurilor, Cură de dezintoxicare-epurare-regenerare, Cură de dezintoxicare-remineralizare-dinamizare, Cură de revitalizare.


Basdekis, Jean- Claude. Ghidul de dietetică/ Jean- Claude Basdekis.- Iaşi: Polirom,1999.- 326 p.

Ghidul de dietetică este o lucrare ce propune soluţii certe pentru o alimentaţie raţională şi echilibrată, menită să asigure confortul fizic şi moral atît de necesar vieţii noastre. Este un adevarat de nutriţie la îndemîna tuturor. Lucrarea nu este o culegere de reţete-miracol pentru a slăbi „peste noapte”, înainte de vacanţele de vară, ci o expunere practică de reguli „umane” care ne lasă plăcerea de a mânca bine sau, pur şi simplu, de a savura din plin viaţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu